top of page

NAŠA PRIČA

Naša firma

Osnovana 2003 rastemo u kompaniju kojoj možete vjerovati.Naša specijalnost jeste organizovanje aktivnog odmora u Crnoj Gori & organizovanje team building dogadjaja.

Ličan pristup našem klijentu je garancija da ćemo napraviti najbolju turu za svakog klijenta po njihovoj mjeri. Naša agencija je posebna 

zbog drugog razloga - za većinu aktivnosti 

koje nudimo imamo svoju visoko kvalitetnu opremu (za rafting, kampovanje, kajaking, kanjoning, planinski biciklizam,... takodje smo i vlasnici ento sela Bijeli Potok u Kolašinu,...imamo i svoje konje,...džipove,minibus,...).

 Pronadji svoj izvor avantura u Crnoj Gori uz pomoć članova tima Eco-Tours.

Giving Back
Crna Gora

Mala, ali predivna to je Crna Gora!

Nudimo mnogo različitih tura i paketa, ali Crna Gora nam omogućava da u jednom danu kombinujemo finu šetnju crnogorskom obalom i uživanje u pogledu sa najvisočijih planina Crne Gore sve to za par sati putovanja.

To je moguće zbog raznolikosti reljefa na malom prostoru i baš zbog te raznolikosti naša država ima mnogo prirodnih ljepota!

Istražite sa nama najjužniji i najljepši zaliv u Evropi, na svijetu drugi najdublji kanjon, jednu od tri zadnje Evropske prašume i još mnogo očaravajućih mjesta, sve u jednoj divnoj državi.

bottom of page